Random post

Home » » Ajal diseret lori sampah

Ajal diseret lori sampah


TRAGEDI...anggota polis trafik menguruskan jenazah dua beradik untuk dibawa ke Hospital Selayang. Gambar kecil, Danial, terkejut.
GOMBAK: ”Mereka adik beradik beria-ria nak pergi mandi kolam. Saya pelik dan tidak sampai hati menolak jadi saya dan kawan-kawan bersetuju mengikutnya,” kata rakan baik mangsa, Ahmad Danial Ahmad, 20, yang masih terkejut dengan kejadian menimpa mangsa.
Danial yang menunggang motosikal berkonvoi bersama dua mangsa dan tujuh lagi rakan lain sempat mengelak daripada dilanggar sebuah lori sampah yang hilang kawalan dipercayai akibat kerosakan brek.
Dalam kejadian pada jam 1 tengah hari semalam, sebuah lori sampah dari arah Batu Caves menghala ke Kepong dipercayai hilang kawalan lalu merempuh sebuah lori satu tan sebelum merempuh motosikal mangsa.

Mangsa, Rezzall Nur Shairie Nasaruddin, 21, membonceng motosikal diseret hampir 30 meter sebelum lori sampah berkenaan berhenti sebaik merempuh sebuah bas manakala adiknya Farouk Nur Shahrin, 18, terpelanting ke kanan jalan.

Kedua-dua mereka mati di tempat kejadian akibat kecederaan parah di kepala dan badan.

0 comments:

Post a Comment

Fb Like

Followers

Blogged.my