Random post

Home » » Lembanyung Kasih Mu[2014] Full Episod 2

Lembanyung Kasih Mu[2014] Full Episod 2


Cinta itu anugerah yang terindah daripada ALLAH. ALLAH memberi kepada sesiapa yang DIA kehendaki. Maira mengenakan syarat kepada lelaki yang ingin mencintainya. Lelaki itu hendaklah mencintai ALLAH dan Rasul terlebih dahulu sebelum menyintai dirinya. Dalam diam, Maira jatuh hati pada Fansuri. Namun dia sedar, dia hanyalah orang gaji. Untuk mengelakkan dia menjadi lebih gila dengan cinta rahsianya, Maira mengambil keputusan melanjutkan pelajaran ke London agar dapat melupakan Fansuri dan mencari lelaki yang sering bertandang dalam mimpinya sejak bertahun lamanya.

Fansuri kecewa setelah Maira pergi. Hatinya berkata, adakah dia terlambat untuk mengejar cintanya? Sedar akan kekurangan diri, dia bertekad mengejar cinta ALLAH dahulu sebelum mengejar cinta Maira.

Adaptasi novel islamik Lembayung Kasih-Mu diarahkan oleh Rosdi Md.Dali terbitan NHF Productions. Akan bermula pada 5 Mei 2014, pada pukul 9.00 malam di TV2.

Para pelakon, Fauziah Ghous, Shah Jaszle, Fazreen Rafi, Khatijah Tan, Syakila Khoriri, Mardiana Alwi, Dilla Ahamad, Syawal, S.Sahlan, Mimi Ernida, Azrel Ismail, Widya Irani

0 comments:

Post a Comment

Fb Like

Followers

Blogged.my