Random post

Home » » Zizan Razak Luah Rasa Cinta Di Hari Jadi Emma Maembong

Zizan Razak Luah Rasa Cinta Di Hari Jadi Emma Maembong

Tiada “timing” yang lebih tepat dan romantis untuk Zizan Razak meluahkan rasa cintanya kepada Emma Maembong melainkan di hari jadi pelakon comel itu. Kini berusia 22 tahun, Emma Maembong dikejutkan oleh sambutan hari jadi “suprise” yang dirancang oleh Zizan. Sampai menangis-nangis dibuatnya. Romantis sangat!!!

Tambah menarik apabila Zizan meluahkan rasa kasih, cinta dan sayangnya kepada Emma Maembong menerusi akaun Instagramnya. Tulis Zizan :-

Happy birthday to u sayang..hope happy ngn kejutan tadi hehe..sory wat awak ngis..n thanks all of u guys #beby #ee #nana #baba #riz dan mereka yang terlibat credit tuk #flavours terbaik makanan tadi dan sayang semoga panjang umur murah rezki dan sy sayang awk sangat..love u love u n love u…Nampaknya Zizan dan Emma tidak lagi bersembunyi daripada para peminat mengenai perasaan cinta mereka. Mereka berdua memang sesuai, serasi dan sweet sangat bersama-sama. Diharap percintaan mereka akan berakhir di jinjang pelamin suatu hari. Sama-samalah kita nantikan. Apa-apa pun, selamat hari jadi Emma Maembong.

0 comments:

Post a Comment

Fb Like

Followers

Blogged.my